Mitella: Vaš Stručnjak za Čišćenje Klima Uređaja

objavljeno u: Novosti | 0

Kako Se Čisti Klima Uređaj?

Redovito održavanje klima uređaja je ključno za osiguravanje optimalne učinkovitosti i kvalitete zraka u vašem prostoru. Evo nekoliko koraka koje trebate slijediti:

  1. Isključite Klima Uređaj i Iskopčajte Ga Iz Struje.
  2. Skinite Prednji Poklopac ili Filter Unutarnje Jedinice.Filter se obično može lako izvaditi i očistiti ili zamijeniti novim, ovisno o modelu klima uređaja.
  3. Pripremite Mješavinu Vode i Blagog Deterdženta.Pazite da ne koristite previše vode kako biste izbjegli oštećenje elektroničkih dijelova.
  4. Očistite Unutarnju Jedinicu Klima Uređaja.Koristite mekanu krpu ili spužvu natopljenu u mješavinu vode i deterdženta za čišćenje površina unutar klima uređaja.
  5. Očistite Vanjsku Jedinicu Klima Uređaja.Obrišite prljavštinu ili prašinu s vanjske jedinice pomoću suhe krpe ili četke.
  6. Provjerite Odvodnu Cijev.Pazite da odvodna cijev bude čista i bez blokada koje bi mogle uzrokovati curenje ili neugodne mirise.
  7. Vratite Filter ili Poklopac na Unutarnju Jedinicu Klima Uređaja.Ponovno ga spojite na izvor struje.

Redovito čišćenje klima uređaja je ključno za očuvanje kvalitete zraka i njegovu učinkovitost. Za sve probleme s radom, obratite se stručnjacima za servisiranje. Mitella je uvijek tu da vam pruži vrhunsku uslugu i udobnost za vaš dom.

Kliknite za kvalitetu – kliknite na Mitellu!