Dometic Cool-Ice WCI 42Coolbox

Vrsta proizvoda Prijenosni hladnjaci
Proizvođači Dometic

Gotovina 283.92 
Virman/Int.B. 283.92 
Kartice 312.00 

SKU: 0401169 Kategorija: Oznake: ,


CIJENE PRIKAZANIH PROIZVODA UKLJUČUJU PDV OD 25%
Mogućnost plaćanja do 24 rata. Više informacija na Uvjeti suradnje.

Besplatna dostava:

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Rok isporuke:

2 do 4 radna dana

Mogućnost povrata:

Unutar 14 dana

Podrška korisnicima:

(021) 645-664
pon-pet 08.00- 16.00


Opis

 

Dometic Cool-Ice WCI 42Coolbox PASIVNI HLADNJAK 

Kutija za hlađenje Dometic Waeco Cool-ice WCI42 dizajnirana je za čuvanje leda do 10 dana, ovisno o upotrebi modela i uvjetima u kojima se koristi. Popularna za vikend izlete i kampiranja i dovoljno robusna da se nosi s kontinuiranom izloženošću vremenskim uvjetima na brodovima, WCI42 je robustan svestrani motor.

S plastikom otpornom na udarce, bešavnom rotacijskom lijevanom plastikom, ova Dometic Waeco rashladna kutija može se pohvaliti “neuništivom” izdržljivošću s jedinstvenim dizajnom labirintske brtve kako bi se osiguralo vrhunsko skladištenje leda. S polietilenskom konstrukcijom za prehrambenu industriju i pjenastom izolacijom za hlađenje, Dometic WCI 42 je higijenski i lak za čišćenje s ocjenom učinkovitosti A+++.

Dometic Waeco Cool-Ice WCI42 – Beskompromisno Hlađenje za Aktivne Avanturiste

Kada trebate pouzdano hlađenje na duljim putovanjima, kampiranjima ili tijekom vikend izleta, Dometic Waeco Cool-Ice WCI42 pasivni hladnjak je vaš idealan suputnik. S ovom izvanrednom rashladnom kutijom, možete zaboraviti na brigu o ledu tijekom 10 dana, što ovisi o uvjetima i načinu korištenja.

Neuništiva Izdržljivost: Izrađena od izdržljive, udarom otporne plastike i bešavnog rotacijskog lijevanja, ova kutija je prava inovacija u izdržljivosti. Bez obzira koliko ga grubo tretirali, Dometic WCI42 će se nositi s tim.

Jednostavan za Čišćenje: S polietilenskom konstrukcijom prikladnom za prehrambenu industriju, ovaj hladnjak osigurava da vaša hrana i piće ostanu sigurni. Pjenasta izolacija olakšava održavanje niske temperature, a higijenska površina čini ga lako čistim.

Vrhunska Isporuka Leda: Zahvaljujući inovativnom dizajnu s labirintskom brtvom, Dometic WCI42 zadržava led do 10 dana. Ne morate brinuti o osvježavanju zaliha leda svakih nekoliko sati.

Pouzdanost na Putovanjima: Ova kutija je idealna za avanturiste koji vole istraživati, kampirati ili ploviti. Neovisno o vremenskim uvjetima, Dometic WCI42 će čuvati vaše namirnice i napitke svježima i hladnima.

Energetski Učinkovita: Ocjena učinkovitosti A+++ znači da ćete imati izvrsnu izvedbu hlađenja uz minimalnu potrošnju energije.

Dometic Waeco Cool-Ice WCI42 pasivni hladnjak je savršen izbor za sve koji traže visokokvalitetno hlađenje koje će izdržati i najzahtjevnije uvjete. Odlučite se za pouzdanost i funkcionalnost uz Dometic WCI42.

Ključne karakteristike Dometic Waeco Cool-Ice WCI-42:
-Niska apsorpcija topline
-Kućište bez šavova
-Vrlo izdržljiv za najteže uvjete
-Čep za odvod otopljene vode
-Šarke od čeličnih klinova
-ABS kopče za jednostavno zaključavanje i brtvljenje
-Velike noge koje se ne kližu
-Održava led smrznut nekoliko dana
-Polietilenski materijal bez CFC-a pogodan za hranu
-Izdržljiv, higijenski i jednostavan za čišćenje
-A+++ ocjena učinkovitosti

Najbolja upotreba:
Ohladite sve namirnice i pića prije upotrebe i zapakirajte kutije što je moguće punije (standardna pakiranja za zamrzavanje ili kockice leda prikladni su kao sredstva za hlađenje).
Čuvajte kutiju za led na hladnom mjestu nekoliko sati prije i tijekom upotrebe, pazeći da je držite podalje od izravne sunčeve svjetlosti.
Izbjegavajte nepotrebno otvaranje hladnjaka jer će zrak ugroziti kapacitet hlađenja i ograničiti trajanje hlađenja.
Temperature okoline i dalje igraju ulogu u kapacitetu dužeg čuvanja leda pa imajte na umu da maksimalno vrijeme za čuvanje leda može varirati zbog toga.

Tehničke specifikacije:
Vanjske dimenzije: V355 x Š640 x D418 mm
Volumen za pohranu: 43 litre
Težina: 8,9 kg
Dolazi sa ručkama za nošenje

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda Prijenosni hladnjaci
Proizvođači Dometic