Natrag na Dizalice topline

GREE VERSATI III CQ16PdNhG-K

Vrsta proizvoda Dizalice topline
Proizvođači Gree
Tip jedinice Monoblok
Napajnje Jednofazno

Gotovina 5,761.10 
Virman/Int.B. 5,761.10 
Kartice 6,330.88 

SKU: 0104215 Kategorija: Oznake: , , ,


CIJENE PRIKAZANIH PROIZVODA UKLJUČUJU PDV OD 25%
Mogućnost plaćanja do 24 rata. Više informacija na Uvjeti suradnje.

Besplatna dostava:

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Rok isporuke:

2 do 4 radna dana

Mogućnost povrata:

Unutar 14 dana

Podrška korisnicima:

(021) 645-664
pon-pet 08.00- 16.00


Opis

 

GREE Versati III GRS-CQ16PdNhG-K Monoblock – Gree Dizalica Topline za Potpuni Komfor

Vaše Idealno Rješenje za Grijanje i Klimatizaciju

Sustav grijanja, hlađenja i pripreme potrošne tople vode – Gree Versati III Monoblock. Ovaj inovativni monoblock sustav donosi vrhunske performanse i udobnost u vaš prostor. 

 • Svestrano Grijanje i Hlađenje: Versati III Monoblock omogućava potpuno grijanje i hlađenje prostora, a također vam omogućava grijanje potrošne tople vode do impresivnih 80°C. Ovo znači da ćete uvijek imati pravu temperaturu za svaku potrebu.

 • Monoblock Izvedba: S Versati III, imate sve u jednom uređaju. To znači kompaktnost i jednostavnost instalacije.

 • Dvostupanjski Kompresor: Dvostupanjski kompresor poboljšava energetsku učinkovitost i omogućava grijanje vode do 60°C čak i u izazovnim uvjetima.

 • Visoka Temperatura Izlazne Vode: Versati III Monoblock osigurava visoke temperature izlazne vode, čime zadovoljava i najzahtjevnije potrebe za toplom vodom.

 • Snaga u Grijanju i Hlađenju: Sa snagom od 16 kW za grijanje i 14 kW za hlađenje, ovaj sustav je sposoban za efikasno održavanje željenih temperatura u svakom trenutku.

 • Energetska Učinkovitost: S EER (Energetska Klasa u Hlađenju) od 4,30 i COP (Energetska Klasa u Grijanju) od 4,55, Versati III Monoblock osigurava uštedu energije i smanjenje troškova.

 • Radna Tvar R32: S radnom tvari R32, ovaj sustav je ekološki prihvatljiv i pridonosi smanjenju vašeg ekološkog otiska.

GREE Versati III GRS-CQ16PdNhG-K Monoblock je idealan za grijanje novih i renoviranih zgrada. Može se koristiti s različitim sustavima grijanja i hlađenja, uključujući radijatore s niskom temperaturom, ventilatorske podove, podno grijanje i pripremu tople potrošne vode. Bez obzira na vaše potrebe, Versati III će ih zadovoljiti na energetski učinkovit način.

 • Monoblok Izvedba: Versati III Monoblock ima istosmjernu pretvaračku jedinicu koja uključuje grijanje i hlađenje. To znači da je kompaktan, a ima iznimnu energetsku učinkovitost SEER do 5,0.

 • Niske Vanjske Temperature: S kapacitetom grijanja čak i pri vanjskoj temperaturi od -20°C, ovaj sustav će vas održavati ugodno čak i u najhladnijim uvjetima.

 • Jednostavna Instalacija: Versati III Monoblock je dizajniran za jednostavnu instalaciju, čime se štedi vrijeme i novac.

 • Integrirana Kontrolna Ploča: S uključenom integriranom kontrolnom pločom, upravljanje sustavom je jednostavno i praktično.

 • Jamstvo: 36 mjeseci

Otkrijte ekonomsku i ekološki prihvatljivu budućnost grijanja, hlađenja i pripreme tople vode uz GREE Versati III GRS-CQ16PdNhG-K Monoblock. Versati III Monoblock – za vrhunsku učinkovitost i komfor tijekom cijele godine. 

Gree – Vaš ključ za savršenu klimatizaciju i grijanje, dostupan uz Mitellu. Iskoristite sve prednosti ovog vrhunskog uređaja i uživajte u udobnosti i kvaliteti koju pruža.

 

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda Dizalice topline
Proizvođači Gree
Tip jedinice Monoblok
Napajnje Jednofazno