Natrag na Kotlovi

REGULACIJA ZA PELET PLAMENIK

Vrsta proizvoda Kotlovi
Proizvođači Centrometal

Gotovina 483.11 
Virman/Int.B. 483.11 
Kartice 530.89 

SKU: 1201141 Kategorija: Oznake: ,


CIJENE PRIKAZANIH PROIZVODA UKLJUČUJU PDV OD 25%
Mogućnost plaćanja do 24 rata. Više informacija na Uvjeti suradnje.

Besplatna dostava:

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Rok isporuke:

2 do 4 radna dana

Mogućnost povrata:

Unutar 14 dana

Podrška korisnicima:

(021) 645-664
pon-pet 08.00- 16.00


Opis

Centrometal Kotlovska Regulacija CPREG

Centrometal Kotlovska Regulacija CPREG je sofisticirano rješenje koje omogućuje učinkovito i pametno upravljanje vašim sustavom grijanja i sanitarnom vodom. Ova digitalna regulacija dolazi u kompletu s pelet plamenicima i također se može naručiti zasebno, pružajući vam potpunu kontrolu nad vašim kotlom.

Ključne značajke:

  1. Mikroprocesorska regulacija: CPREG koristi naprednu mikroprocesorsku regulaciju koja prilagođava rad pelet plamenika prema stvarnim potrebama za grijanjem i sanitarnom vodom, osiguravajući optimalne performanse i učinkovitost.

  2. Sigurnosni sustav: Opremljen bimetalnim sigurnosnim termostatom, sigurnosnim presostatom i mikrosklopkom za donja kotlovska vrata, CPREG osigurava siguran i pouzdan rad vašeg sustava grijanja.

  3. Režim rada prema potrebi: CPREG inteligentno regulira dovod peleta prema zadanim temperaturama i režimima rada, čime se osigurava konstantna udobnost i optimalna potrošnja goriva.

  4. Zaštita od kondenzacije: Ova regulacija štiti vaš kotao od kondenzacije, produžujući njegov životni vijek i smanjujući potrebu za održavanjem.

  5. Jednostavno praćenje: CPREG vam omogućuje ispis trenutnog stanja kotla i grešaka na ekranu, što vam pomaže brzo dijagnosticirati i rješavati potencijalne probleme.

Benefiti korištenja:

  • Pametno upravljanje: CPREG donosi pametno upravljanje vašim sustavom grijanja, što rezultira učinkovitijim i ekonomičnijim radom.

  • Sigurnost: Sigurnosni sustav osigurava siguran rad vašeg kotla, štiteći vašu imovinu i obitelj.

  • Jednostavna instalacija: CPREG dolazi s osjetnicima za kotao i sanitarnu vodu, što olakšava instalaciju i početak korištenja.

  • Optimalna učinkovitost: Regulacija osigurava da vaš sustav radi samo kada je to potrebno, čime se smanjuju troškovi grijanja i smanjuje utjecaj na okoliš.

  • Pouzdanost: Centrometal je sinonim za pouzdanost i kvalitetu, a CPREG to potvrđuje.

S Centrometal Kotlovskom Regulacijom CPREG, vaš sustav grijanja će raditi besprijekorno, pružajući vam udobnost i uštedu energije. Odlučite se za ovu naprednu regulaciju i upravljajte svojim sustavom grijanja na najbolji mogući način.

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda Kotlovi
Proizvođači Centrometal