SINCLAIR BRODSKA ASB-12A

Vrsta proizvoda Brodski klima uređaji
Proizvođači Sinclair
Kapacitet od 3.0 kW do 4.0 kW
Tip unutarnje jedinice Brodska

Gotovina 1,584.31 
Virman/Int.B. 1,584.31 
Kartice 1,741.00 CIJENE PRIKAZANIH PROIZVODA UKLJUČUJU PDV OD 25%
Mogućnost plaćanja do 24 rata. Više informacija na Uvjeti suradnje.

Besplatna dostava:

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Rok isporuke:

2 do 4 radna dana

Mogućnost povrata:

Unutar 14 dana

Podrška korisnicima:

(021) 645-664
pon-pet 08.00- 16.00


Opis

Sinclair Brodski Klima Uređaj ASB-12A

Brodski Klima Uređaji – Luksuz i Komfor uz Mitella Klimatizaciju

Sinclair Brodski Klima Uređaj ASB-12A je prava inovacija u svijetu klimatizacije za male jahte i brodice. Ova serija BOAT klima uređaja kombinira kompaktnu izvedbu s visokom učinkovitošću, čineći je savršenim izborom za prostorski ograničene marine. Ovaj klima uređaj omogućuje ugodno iskustvo plovidbe na vodi bez obzira na vremenske uvjete.

Ključne značajke:

 1. Kompaktan dizajn za uštedu prostora: Sinclair ASB-12A je savršeno prilagođen malim jahtama i brodicama. Njegova kompaktna konstrukcija štedi dragocjeni prostor na vašem plovilu, omogućujući vam da maksimalno iskoristite svaku kvadratnu centimetar.

 2. Visoka učinkovitost grijanja: Ovaj klima uređaj nudi visok faktor grijanja u usporedbi s uređajima sa zračnim hlađenjem, čime osigurava ugodne temperature čak i u hladnim uvjetima. Neovisno o tome jeste li na otvorenom moru ili usidreni u lučici, Sinclair ASB-12A će održavati udobnost.

 3. Otporan na koroziju: Izrađen od visokokvalitetnih materijala i opremljen premazima otpornim na koroziju, ovaj klima uređaj jamči dugi životni vijek, čak i u zahtjevnim morskim uvjetima.

 4. Prilagodljiva snaga i frekvencija: Sinclair BOAT klima uređaji dolaze u različitim snaga, prilagođenim vašim potrebama. Također, podržavaju frekvenciju napona napajanja od 50 Hz ili 60 Hz, pružajući vam fleksibilnost u odabiru napajanja.

 5. Savršena temperatura uvijek i svuda: Raspon radnih temperatura od 16°C do 43°C za hlađenje i od -10°C do 43°C za grijanje osigurava da će Sinclair ASB-12A raditi u gotovo svim vremenskim uvjetima.

 6. Jednostavno upravljanje: Uz uključeni zidni i daljinski upravljač, kontrola klima uređaja nikada nije bila jednostavnija. Osim toga, timer s funkcijom ON/OFF omogućuje vam prilagodbu rada uređaja prema vašim potrebama.

 

S našim Sinclair brodskim klima uređajima, dobijate više od samog hlađenja i grijanja – dobijate napredne karakteristike koje čine vaš život udobnijim i ekonomičnijim. Sinclair – Vaš ključ za savršenu klimatizaciju i grijanje, dostupan uz Mitellu. Iskoristite sve prednosti ovog vrhunskog uređaja i uživajte u udobnosti i kvaliteti koju pruža.

Tehnički podaci brodskog klima uređaja se mogu razlikovati od navedenih vrijednosti zbog tehničkog razvoja opreme od strane proizvođača. Mjerodavni su parametri navedeni na natpisnoj pločici jedinice. Parametri su izmjereni pod sljedećim uvjetima:

 • Snaga hlađenja: unutarnja temperatura 27 °C DB / 19,5 °C WB; ulazna voda: temperatura 25 °C, razlika u temperaturi vode 5 °C, tlak 0 Pa.

 • Snaga grijanja: unutarnja temperatura 20 °C DB / 15 °C WB; ulazna voda: temperatura 15 °C, protok vode je isti kao i u režimu hlađenja, tlak 0 Pa.

 • Rashladno sredstvo: R410A (50% HFC-32, 50% HFC-125) s GWP (Potencijal globalnog zagrijavanja) 2088. Nepropusno zatvoreni rashladni krug.

Uređaj sadrži stakleničke plinove sa sadržajem fluora obuhvaćene odredbama Kjotskog protokola. Razina buke ispitana je u zaštićenoj komori bez refleksije zvuka. Uvjeti u mjestu upotrebe mogu utjecati na rezultate mjerenja. Mjerenje vrijednosti ulazne snage vrši se pod standardnim uvjetima.

 

Tehničke karakteristike klima uređaja:

 • Kapacitet Hlađenja / Grijanja: 3,1 / 3,2 kW

 • Napajanje: 220 – 240 V / 1 Ph / 50 Hz

 • Ulazna Snaga Hlađenja / Grijanja: 1,10 / 1,10 kW

 • Maksimalna Ulazna Snaga Hlađenja / Grijanja: 1,60 / 1,70 kW

 • Mlaz Hlađenja / Grijanja: 6,10 / 6,00 A

 • Jakost Struje Hlađenja / Grijanja: 9,0 A

 • EER (Energetska Učinkovitost Hlađenja): 2,82 W / W

 • COP (Koeficijent Učinkovitosti Grijanja): 2,91 W / W

 • Razina Buke na 1 metar: 58 dB (A)

 • Rashladno Sredstvo / Količina / Ekvivalent CO2: R410A / 0,53 / 1,11 kg / t

 • Protok Zraka: 466 m3 / h

 • Raspon Radnih Temperatura Hlađenja: 16 ~ 43 °C

 • Raspon Radnih Temperatura Grijanja: -10 ~ 30 °C

 • Dimenzije Neto (Širina x Visina x Dubina): 380 x 330 x 420 mm

 • Dimenzije Paketa (Širina x Visina x Dubina): 608 x 533 x 395 mm

 • Težina Netto / Brutto: 33,0 / 38,0 kg

 • Volumen Pakiranja: 0,128 m3

 • Btu: 10 500

Sve što Trebate Znati o BTU za Brodske Klima Uređaje

Što Je BTU?

BTU (British Thermal Unit) je mjerna jedinica koja se koristi za mjerenje snage i kapaciteta klima uređaja. Ona označava količinu topline koju klima uređaj može ukloniti iz prostorije u jednom satu. Kada se radi o brodskim klima uređajima, BTU je ključni faktor koji određuje kapacitet uređaja potreban za efikasno hlađenje ili grijanje unutrašnjosti broda.

Kako Odabrati Pravi BTU za Brodski Klima Uređaj?

 1. Veličina Prostora: Prvo što trebate uzeti u obzir je veličina prostora koji želite klimatizirati. Veći prostori zahtijevaju klima uređaje s većim kapacitetom BTU kako bi osigurali adekvatno hlađenje ili grijanje.

 2. Broj Putnika: Ako je brod namijenjen za prijevoz većeg broja putnika ili posade, trebat će vam klima uređaj s većim kapacitetom BTU kako bi se osigurala udobnost svih putnika.

 3. Toplinski Opterećenje: Razmislite o svim potencijalnim izvorima topline na brodu, poput električnih uređaja, sunčeve svjetlosti i brodske opreme. Dodavanje BTU kapaciteta za kompenzaciju ovog toplinskog opterećenja može biti korisno.

 4. Lokacija Broda: Ako se brod često nalazi na područjima s vrlo visokim ili niskim temperaturama, potrebno je uzeti u obzir dodatne zahtjeve za hlađenjem ili grijanjem.

Primjeri BTU Kapaciteta za Brodske Klima Uređaje

 • Manji brodovi (do 20 stopa): 5,000 – 10,000 BTU

 • Srednji brodovi (20-40 stopa): 10,000 – 20,000 BTU

 • Veći brodovi (preko 40 stopa): 20,000 – 60,000 BTU ili više

Zaključak

BTU je ključna mjerna jedinica koja vam pomaže odabrati pravi klima uređaj za vaš brod, osiguravajući udobnost putnika i posade. Pri odabiru BTU kapaciteta, važno je uzeti u obzir veličinu prostora, broj putnika, toplinsko opterećenje i lokaciju broda. Kliknite za kvalitetu i pouzdanost. Mitella je uvijek ovdje da vam pomogne odabrati najbolje rješenje za klimatizaciju vašeg broda.

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda Brodski klima uređaji
Proizvođači Sinclair
Kapacitet od 3.0 kW do 4.0 kW
Tip unutarnje jedinice Brodska