VESELJE TIP 6

Vrsta proizvodaMramorne grijače ploče
ProizvođačiVeselje
Dimenzije1230x450x30 mm
Snaga W1200 W
Prostor zagrijavanja16 m2

Gotovina 3,229.00 kn
Virman/Int.Ban. 3,229.00 kn
Kartice 3,548.00 knCIJENE PRIKAZANIH PROIZVODA UKLJUČUJU PDV OD 25%
Načini plaćanja:

Mogućnost plaćanja do 24 rata. Više informacija na Uvjeti suradnje.

Besplatna dostava:

Za narudžbe iznad 1.000 kn

Besplatna dostava za PEĆI NA PELETE i KOTLOVE vrijedi samo na području Splita i okolice

Rok isporuke:

2 do 4 radna dana

Mogućnost povrata:

Unutar 14 dana

Podrška korisnicima:

(021) 645-664
info@mitella.hr
pon-pet 08.00- 16.00
sub 09.00-12.00


Opis

Tehničke specifikacije

Dimenzije

                          1230x450x30mm      

Napon

                                      AC 230 V

Jakost struje                                5,22 A                   

Snaga

                                      1200 W    

Zaštitna klasa

                          II+ / IP-54               

Težina cca.
                               50 kg               
Boja
                                          VESELJE
Maksimalna temperatura dodirne plohe  86°C                                                                 
Prostor zagrijavanja cca.               16m2
                                                  
Jamstvo
                                   10 godina     
Standard                                  EN 60335-CE    

 

Mramoterm grijaća ploča u potpunosti rješava Vaše potrebe za grijanjem.

complete

Korištenjem višestoljetnog iskustva uporabe kamena u grijanju, naprednog razmišljanja i tehnologije, stvorili smo zdrav i jednostavan, ekonomski, ekološki i estetski potpuno riješen način grijanja. Mramoterm grijaća ploča je naš proizvod i s ponosom možemo reći da su tisuće zadovoljnih kupaca od 1986. do danas potvrda kvalitete našeg proizvoda i našeg iskustva.

 

Sve navedeno govori da kupnja proizvoda, a naročito onih među kojima živimo, ne bi smjela biti hir i razmetanje već odgovoran postupak, ponajprije spram samom sebi. Nadamo da ćete odabrati naš proizvod koji će Vam zasigurno biti dugogodišnji pratilac u životu kako zbog cijene tako i zbog čistoće iskorištavanja i očuvanja čistog okoliša. MRAMOTERM Vam omogućava živjeti zdravije i ugodnije kao POTPUNO RJEŠENJE grijanja.

 

Mramoterm grijanje je zdravije i ugodnije. U odnosu na klasični način grijanja isušivanje zraka i razlika između stropa i poda, svedena je na minimum. Potpuno smo eliminirali sva štetna zračenja, buku i vibracije, mogućnost opeklina ili strujnog udara dodirom. Mramoterm grijaće ploče u potpunosti odgovaraju svim propisima o zaštiti i sigurnosti.

 complete
Grijaća mramorna ploča se priključuje na izvor napajanja AC 230 V preko termostata kojim reguliramo željenu sobnu temperaturu u svakoj prostoriji zasebno. MRAMOTERM grijanje najveću učinkovitost postiže uz vlastitu termostatsku regulaciju, a uključeno 24 sata dnevno ima optimalan odnos potrošnje el. energije i ugodne topline.

 

Nakon priključenja na izvor napajanja, Mramoterm grijaća ploča će se zagrijati u ovisnosti od vanjske, sobne ili temperature same mase ploče, za cca 30 do 40 minuta, na radnu temperaturu od cca 80°C. Temperatura na površini Mramoterm grijaće ploče je neovisna o regulaciji temperature u prostoriji. Odavanje topline grijača vrši se preko dva sustava: 1. zračenjem topline cca. 65 % ogrjevne snage grijača; 2. toplinskom konvekcijom cca. 35 % ogrjevne snage grijača. Ove dvije komponente izazivaju, na jedan način, brzo zagrijavanje uglađene mase kroz toplinsko zračenje. Kao što sunce grije svaku površinu koju obasjava, tako i Mramoterm grijanje prožima zrak bez pokretanja i grije čvrste predmete u prostoriji. Toplinsko zračenje ima svojstva da zagrijava samo čvrsta tijela, tj. toplinsko zračenje jedne grijaće ploče zagrijava okolne plohe kao: podove, stropove, zidove koji postaju spremišta topline. Ovi spremnici topline stvaraju istodobno toplinsku zavjesu, utjecajući pozitivno na osobe u tom prostoru. Topla tijela u prostoru smanjuju izmjene topline između ljudskog tijela i okolnih predmeta, kratko rečeno, ljudski se organizam osjeća ugodnije. Ovakav način grijanja eliminira razliku temperature između stropa i poda, te svodi cirkulaciju i sušenje zraka na minimum , sve to u interesu Vašeg zdravlja ( posebno asmatičarima , svima s teškoćama u disanju i osobama koje su sklone alergijama ). Zagrijavanje ugrađene mase čini još jedno dobro svojstvo samoregulacije, tj. kod jačega sunčeva zračenja, koje prostoru dodatno dovodi toplinu, isključuje grijanje pa se temperatura ugrađene mase stabilizira. Kod slabog sunčeva zračenja, toplinski spremnik prevladava odmah temperaturnu razliku odavanjem topline i stabilizira istodobno mikroklimatske prilike u prostoru. U ovom slučaju radi se o amplitudnom prigušenju toplinskog izvora.

Klasičan način grijanja: 
Neravnomjerno zagrijavanje prostorije.

          

 

 

 

Mramoterm grijanje: 
Eliminira nepoželjnu razliku temperature.

 

 

Dodatne informacije

Vrsta proizvodaMramorne grijače ploče
ProizvođačiVeselje
Dimenzije1230x450x30 mm
Snaga W1200 W
Prostor zagrijavanja16 m2