Dometic CFF 20: Revolucionarni Prijenosni Kompresorski Hladnjak

objavljeno u: Novosti | 0

Tražite li savršeno rješenje za održavanje vaših namirnica hladnima dok ste u pokretu?

Upoznajte Dometic CFF 20, prijenosni kompresorski hladnjak koji spaja vrhunsku funkcionalnost, lakoću korištenja i izvanrednu učinkovitost hlađenja u jedan kompaktni paket.

Kompresorska Efikasnost i Prijenosna Praktičnost

Dometic CFF 20 donosi sve što trebate od prijenosnog hladnjaka – kompresorsku efikasnost i izvanrednu temperaturnu kontrolu, sve u kombinaciji s lakoćom prenosa i praktičnosti. Sa svojih 21 litru neto kapaciteta i težinom od manje od 12 kg, CFF 20 nudi optimalan omjer između prostora za pohranu i prijenosne praktičnosti.

Izvrsna Učinkovitost Hlađenja i Smrzavanja

Jedna od ključnih prednosti Dometic CFF 20 je njegova sposobnost da održava konzistentnu temperaturu, bilo da se radi o hlađenju ili zamrzavanju. S rasponom temperature od -18°C do +10°C, ovaj hladnjak jamči da će vaše namirnice ostati svježe i ukusne, bez obzira na vanjske uvjete.

Inovativni Dizajn za Jednostavnu Upotrebu

Jedna od najznačajnijih inovacija Dometic CFF 20 je njegov poklopac koji se može otvoriti s obje strane. Ovo praktično rješenje omogućava lagan pristup namirnicama, bez obzira na to gdje je postavljen hladnjak. S LED zaslonom koji se može zatamniti i unutarnjom rasvjetom, uvijek ćete imati jasnu preglednost temperature i sadržaja hladnjaka, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.

Tehničke Karakteristike i Višenamjenska Upotreba

Dometic CFF 20 dolazi s nizom značajki koje ga čine idealnim izborom za različite potrebe. Od dvostrukog napajanja za rad s istosmjernom i izmjeničnom strujom do prostrane unutrašnjosti s žičanom košarom i uklonjivim razdjelnikom, ovaj hladnjak prilagođava se vašim potrebama.

Osvježite svoje iskustvo putovanja s Dometic CFF 20, prijenosnim kompresorskim hladnjakom koji spaja vrhunsku učinkovitost s praktičnošću i jednostavnošću korištenja. Mitella Klimatizacija – Vaš stručnjak za klimatizaciju, peći, montažu i servis. Pružamo vrhunsku uslugu i udobnost za vaš dom.

 

Kliknite za kvalitetu – kliknite na Mitellu!