Frost Clean: Revolucija u Klimatizaciji koju donosi Haier

objavljeno u: Novosti | 0

Iskoristite vrhunske funkcije Haier klima uređaja za savršenu mikroklimu u vašem domu

U svijetu klimatizacije, Haier kontinuirano postavlja nove standarde, a s modelom Flexis Plus uvodi funkciju koja mijenja pravila igre – Frost Clean. Ova inovativna tehnologija samočišćenja koristi hladnu ekspanziju za uklanjanje nečistoća i bakterija iz vašeg klima uređaja, osiguravajući da zrak u vašem domu ili poslovnom prostoru ostane čist i zdrav.

Visoka energetska učinkovitost i elegancija

Haier Flexis Plus ne samo da se ističe svojom naprednom funkcijom čišćenja, već pruža i izuzetnu energetsku učinkovitost s ocjenom A+++. Njegova elegantna mat bijela površina dodatno unapređuje estetiku vašeg prostora, čineći ga modernim i stilskim. Kombinacija visokih performansi i privlačnog dizajna čini ovaj model savršenim izborom za suvremene domove i uredske prostore koji cijene kako funkcionalnost tako i vizualnu privlačnost.

ECO senzor pokreta: Inovacija u štednji energije

Jedna od ključnih karakteristika Flexis Plus modela je ECO senzor pokreta koji inteligentno prepoznaje prisutnost osoba u prostoru. Ako senzor ne detektira prisutnost unutar 20 minuta, uređaj automatski prelazi na energetski štedljivi način rada, smanjujući potrošnju energije bez kompromisa na udobnosti.

Učinkovitost i udobnost bez propuha

Haier je također razvio poseban dizajn ventilatora koji omogućava 3D strujanje zraka i dugi domet do 20 metara, idealno za klimatizaciju većih prostora. Ova tehnologija osigurava ravnomjernu distribuciju zraka i eliminira rizik od neugodnog propuha, čineći svaki kutak vašeg prostora ugodnim.

Tihi rad i napredne tehnološke funkcije

Zahvaljujući iznimno tihom radu na razini od samo 16 dB(A), Haier Flexis Plus osigurava mirno i tiho okruženje, idealno za noćne sate i radne prostore koji zahtijevaju koncentraciju. Dodatno, ovaj model uključuje najbolji Wi-Fi na tržištu, omogućavajući vam da kontrolišete svoj klima uređaj s bilo kojeg mjesta, pomoću pametnog telefona ili tableta.

Zaključak

Izaberite Haier Flexis Plus i doživite novu razinu udobnosti i energetske učinkovitosti. Posjetite nas u Mitella Klimatizaciji gdje vas čekaju stručnjaci spremni pružiti personaliziranu uslugu i savjetovanje.

Kliknite za kvalitetu, kliknite na Mitellu – Vaš pouzdani partner u svijetu klimatizacije.