Generalni Servis Klima Uređaja

objavljeno u: Novosti | 0

Zašto je Vaša Klima Uređaj u Sigurnim Rukama s MITELLA KLIMATIZACIJOM

 

Generalni servis klima uređaja je sveobuhvatna procedura održavanja koja ima za cilj osigurati optimalno funkcioniranje vašeg klima uređaja, produžiti njegov životni vijek, poboljšati energetsku efikasnost i osigurati kvalitetno rashlađivanje ili grijanje. U MITELLA KLIMATIZACIJA, ponosni smo na našu stručnost u prodaji, montaži i servisu klima uređaja.

Evo detaljnog opisa procesa koji nas čini vašim najboljim izborom za klimatizaciju:

1. Isključenje i isključivanje struje

Prije početka servisa, naš tehničar pažljivo isključuje klima uređaj iz električne mreže kako bi se osigurala sigurnost i uređaja i tehničara.

2. Demontaža unutarnje i vanjske jedinice

Klima uređaj se pažljivo demontira kako bi se omogućio pristup svim komponentama za čišćenje i pregled. Ovaj korak je ključan za temeljito čišćenje.

3. Čišćenje filtera

Filteri se uklanjaju i pažljivo čiste. Čisti filteri omogućavaju bolji protok zraka i poboljšavaju kvalitetu zraka u vašem prostoru.

4. Čišćenje unutarnje i vanjske jedinice

Sve unutarnje i vanjske komponente se čiste od prašine, prljavštine i drugih naslaga koje mogu utjecati na učinkovitost uređaja.

5. Ispuhivanje odvoda

Odvodi za kondenzaciju se provjeravaju i ispuhuju kako bi se osiguralo da voda nesmetano otiče i spriječilo eventualno curenje.

6. Pregled rashladnog sredstva

Naš tehničar provjerava razinu rashladnog sredstva i dodaje ga ako je potrebno, osiguravajući optimalnu funkcionalnost uređaja.

7. Pregled elektroinstalacija

Elektroinstalacije se detaljno pregledavaju kako bi se osiguralo da nema oštećenja ili problema koji bi mogli utjecati na rad uređaja.

8. Provjera ventilatora i kompresora

Funkcionalnost ventilatora i kompresora se provjerava kako bi se osiguralo da rade ispravno, što je ključno za efikasan rad klima uređaja.

9. Podmazivanje pokretnih dijelova

Ako je potrebno, pokretni dijelovi se podmazuju kako bi se osigurao glatkiji rad i produžio vijek trajanja uređaja.

10. Testiranje i podešavanje

Nakon čišćenja i pregleda, uređaj se testira kako bi se osiguralo da radi ispravno. Također, vrše se eventualna podešavanja u skladu s potrebama.

11. Sastavljanje uređaja

Nakon završenog servisa, klima uređaj se pažljivo sastavlja i ponovno povezuje sa strujom.

12. Testiranje efikasnosti

Uređaj se ponovno testira kako bi se potvrdilo da je efikasan i da pravilno rashlađuje ili grije prostor.

Zašto Odabrati MITELLA KLIMATIZACIJA za Vaše Klima Uređaje?

Prodaja, montaža i servis klima uređaja nije samo naša specijalnost – to je naša strast. Redovito održavanje može smanjiti potrošnju energije, poboljšati kvalitetu zraka i smanjiti rizik od kvarova. Preporučujemo da se ovakav servis obavlja periodično, obično jednom godišnje, ili prema preporukama proizvođača.

Posjetite našu web stranicu i saznajte više o našim uslugama. Vaša optimalna klimatizacija počinje s MITELLA KLIMATIZACIJOM!

Uz Mitella Klimatizaciju, dobivate više od običnog hlađenja i grijanja – dobivate napredne karakteristike koje čine vaš život udobnijim i ekonomičnijim.

Kliknite za kvalitetu – kliknite na Mitellu.