Brodski Klima Uređaji: Osigurajte Udobnost na Vašem Brodu

objavljeno u: Novosti | 0

Učinkovito Hlađenje i Grijanje na Otvorenom Moru

Kako rade brodski klima uređaji?

Proces je sličan onome kod klasičnih klima uređaja, ali s prilagodbama za rad u morskom okruženju. Ovi uređaji koriste kompresorski ciklus kako bi uklonili toplinu iz unutrašnjosti broda i otpustili je izvan broda.

  1. Usisavanje zraka: Klima uređaj povlači topao zrak iz unutrašnjosti broda kroz povratni kanal.
  2. Kondenzacija: Toplina koju je uređaj usisao prenosi se na rashladni plin koji prolazi kroz kondenzator. Rashladni plin se hladi i kondenzira, otpuštajući toplinu izvan broda.
  3. Ekspanzija: Tekući rashladni plin prolazi kroz ekspanzijski ventil i pretvara se u hladni plin, smanjujući njegovu temperaturu.
  4. Isparavanje: Hladni rashladni plin apsorbira toplinu iz zraka kroz zavojnicu isparivača, distribuirajući hladni zrak unutar broda.

Opremljeni su različitim funkcijama kao što su automatsko podešavanje temperature, samodijagnostika i upravljanje putem daljinskog upravljača. Također, mogu biti opremljeni posebnim filterima kako bi se uklonili mirisi, prašina i drugi zagađivači iz zraka unutar broda.

U potrazi ste za vrhunskom udobnošću na vašem brodu? Mitella Klimatizacija je vaš stručnjak za klimatizaciju, peći, montažu i servis.

 

Uživajte u svakom trenutku plovidbe uz našu vrhunsku uslugu.

Kliknite za kvalitetu – kliknite na Mitellu.