Natrag na Peći na pelete

DIMOVODNI SET ZA PEĆ NA PELET

Vrsta proizvoda Peći na pelete

Gotovina 160.16 
Virman/Int.B. 160.16 
Kartice 176.00 

SKU: 1201002 Kategorija: Oznaka:


CIJENE PRIKAZANIH PROIZVODA UKLJUČUJU PDV OD 25%
Mogućnost plaćanja do 24 rata. Više informacija na Uvjeti suradnje.

Besplatna dostava:

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Rok isporuke:

2 do 4 radna dana

Mogućnost povrata:

Unutar 14 dana

Podrška korisnicima:

(021) 645-664
pon-pet 08.00- 16.00


Opis

 

Dimovodni Set Inox – Crne Boje za Peći na Pelete

 

Naš dimovodni set Inox u crnoj boji predstavlja idealno rješenje za spoj peći na pelete u dimnjak ili za odvod produkata izgaranja izravno u atmosferu. Ovaj set donosi izvanrednu funkcionalnost i estetsku privlačnost, savršeno prilagođenu svakom interijeru.

Ključne značajke i benefite:

  1. Silikonske brtve za nepropusnost: Dimovodne cijevi, koljena, T-komadi i ostali dimovodni elementi opremljeni su visokokvalitetnim silikonskim brtvama koje osiguravaju potpunu nepropusnost i siguran odvod dimnih plinova.

  2. Univerzalna kompatibilnost: Naš Dimovodni Set Inox – crne boje idealno se uklapa s pećima iz Centrometal serija Z6, Z12, ZR12 i ZS10, čime vam omogućuje svestranost i praktičnost.

  3. Estetski prilagođena završna obrada: Elementi ovog seta izrađeni su s posebnom pažnjom prema estetici, kako bi se savršeno uklopili u vaš interijer bez narušavanja izgleda prostora.

  4. Jednostavna montaža: Montaža dimovodnih elemenata iznimno je jednostavna, omogućujući vam brzu instalaciju.

  5. Sigurnost i pouzdanost: Naš Dimovodni Set Inox pruža siguran i pouzdan odvod dimnih plinova, čime se osigurava zdrav i siguran okoliš.

Dimovodni set inox – crne boje se sastoji od sljedećih ključnih elemenata:

  1. T-komad: Ova komponenta omogućuje razgranavanje dimovoda i promjenu smjera. Idealno za spoj dimovoda s peći i dimnjakom.

  2. Cijev 1000 mm: Duga cijev duljine 1000 mm koristi se za siguran i učinkovit odvod dima iz peći prema dimnjaku ili van.

  3. Cijev 500 mm: Kratka cijev duljine 500 mm također je dio seta i koristi se za prilagodbu dimovoda specifičnim potrebama instalacije.

  4. Koljeno 90: Koljeno od 90 stupnjeva omogućuje promjenu smjera dimovoda i prilagodbu za optimalno usmjeravanje dimnih plinova.

  5. Rozeta: Rozeta je estetski oblikovani element koji pokriva spojeve dimovodnih cijevi, čineći ih privlačnijim i skladnijim s interijerom.

Vrsta proizvoda Peći na pelete