Natrag na Dizalice topline

HAIER ŽIČANI DALJINSKI YR-E27

Vrsta proizvoda Dizalice topline
Proizvođači Haier

Gotovina 109.43 
Virman/Int.B. 109.43 
Kartice 120.25 

SKU: 0101534 Kategorija: Oznake: ,


CIJENE PRIKAZANIH PROIZVODA UKLJUČUJU PDV OD 25%
Mogućnost plaćanja do 24 rata. Više informacija na Uvjeti suradnje.

Besplatna dostava:

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Rok isporuke:

2 do 4 radna dana

Mogućnost povrata:

Unutar 14 dana

Podrška korisnicima:

(021) 645-664
pon-pet 08.00- 16.00


Opis

 

Haier Kontroler (Žičani Daljinski) YR-E27

Pametna Kontrola Vašeg Grijanja

Haier Kontroler YR-E27 donosi modernu i praktičnu kontrolu vašeg grijanja na potpuno novu razinu. Ovaj žičani daljinski upravljač omogućuje vam potpunu kontrolu nad vašim sustavom grijanja s lakoćom.

Ključne Značajke i Prednosti:

  1. Jednostavna Upotreba: YR-E27 dolazi u bijeloj boji s modernim zaslonom osjetljivim na dodir. To ga čini jednostavnim za upotrebu bez obzira na vaše iskustvo s tehnologijom.

  2. Tjedni Tajmer: Ovaj tajmer omogućuje vam unaprijed programiranje rada vašeg sustava grijanja tijekom tjedna. Možete prilagoditi temperaturu prema vašim potrebama i rasporedu.

  3. Pozadinsko Osvjetljenje i Intuitivne Ikone: Kontroler dolazi s pozadinskim osvjetljenjem i intuitivnim ikonama koje čine rad s uređajem praktičnim i jednostavnim.

  4. Prikaz Koda Greške i Provjera Povijesti Grešaka: Haier YR-E27 omogućuje vam da brzo identificirate i rješavate probleme s vašim sustavom grijanja. Prikaz koda greške i povijest grešaka olakšavaju održavanje i dijagnosticiranje problema.

Haier Kontroler YR-E27 je ključna komponenta za optimizaciju vašeg sustava grijanja. S njim možete kontrolirati temperaturu, programirati rad sustava prema svom rasporedu te brzo reagirati na eventualne probleme s grijanjem. Uz njegovu jednostavnu upotrebu i praktične značajke, imate sve što vam je potrebno da uživate u ugodnoj i toplijoj kući.

 

 

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda Dizalice topline
Proizvođači Haier