HIDROFORSKA POSUDA 180 L- INOX

Vrsta proizvoda Grijanje potrošne vode
Proizvođači Centrometal
Kapacitet 180 l

Gotovina 398.93 
Virman/Int.B. 398.93 
Kartice 438.38 CIJENE PRIKAZANIH PROIZVODA UKLJUČUJU PDV OD 25%
Mogućnost plaćanja do 24 rata. Više informacija na Uvjeti suradnje.

Besplatna dostava:

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Rok isporuke:

2 do 4 radna dana

Mogućnost povrata:

Unutar 14 dana

Podrška korisnicima:

(021) 645-664
pon-pet 08.00- 16.00


Opis

 


HIDROFORSKA POSUDA CENTROMETAL 180 L- INOX

Centrometal Inox Hidrofor Volumena 180 litara – vodeni spremnik koji nudi vrhunsku kvalitetu, dugotrajnost i pouzdanost. Ovaj izvanredan hidrofor izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, osiguravajući vam sigurnost i higijenske uvjete u vašem kućanstvu, ugostiteljskom objektu ili industrijskom postrojenju.

Ključne Značajke:

  • Volumen i Kapacitet: Hidroforska posuda od 180 litara pruža značajnu zalihu svježe pitke vode pod konstantnim tlakom. To je idealno rješenje za kućanstva, ugostiteljske objekte te razne industrijske procese gdje je dostupnost vode ključna.

  • Nerđajući Čelik: Izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, ova hidroforska posuda ne samo da je iznimno izdržljiva nego i otporna na koroziju. To osigurava čistoću i higijenske uvjete vode koja se čuva u njoj, uz jamstvo dugotrajnog rada.

  • Max. Radni Ptlak: Hidrofor podržava radni tlak do 8 bara, omogućujući optimalan protok vode i prilagodbu različitim potrebama.

  • Certificirano Kvalitetom: Proizveden u skladu s normom ISO 9001/2000, Centrometalov Inox Hidrofor ispunjava najviše standarde kvalitete i pouzdanosti. Posjeduje sve potrebne certifikate koji jamče izvrsnost.

Prednosti Korištenja:

  1. Izdržljivost Bez Konkurencije: Inox hidrofor izrađen od nehrđajućeg čelika znatno produžuje vijek trajanja, osiguravajući da vaš vodeni sustav radi besprijekorno godinama.

  2. Higijenska Voda: Materijal od nehrđajućeg čelika osigurava čistoću vode, ključno za kućanstva i ugostiteljske objekte.

  3. Prilagodljivost: S različitim dostupnim volumenima (90, 140, 180, 300 litara), možete odabrati hidrofor koji najbolje odgovara vašim potrebama.

  4. Spremnost za Upotrebu: Hidrofor dolazi s priključcima za svu potrebnu opremu, olakšavajući instalaciju i upotrebu.

  5. Sigurnost: Max. radni tlak od 8 bara osigurava pouzdanost i konstantan protok vode.

Centrometal Inox Hidrofor je investicija koja će vam dugoročno donijeti koristi. Odlučite se za kvalitetu i izdržljivost. Naručite svoj Inox Hidrofor sada i osigurajte sebi i svom domu konstantan pristup čistoj vodi.

 

Dodatne informacije

Vrsta proizvoda Grijanje potrošne vode
Proizvođači Centrometal
Kapacitet 180 l