Tražite li ekološki prihvatljivo i energetski učinkovito rješenje za grijanje vašeg doma?

objavljeno u: Novosti | 0

Tražite li ekološki prihvatljivo i energetski učinkovito rješenje za grijanje vašeg doma? Razmišljate li o pećima na pelete kao alternativi za tradicionalne izvore energije?

Neka Mitella bude vaš stručni vodič u svijetu klimatizacije, peći, montaže i servisa.

Peleti, ta mali čuda od drveta, postaju sve popularniji izbor za grijanje domova diljem svijeta. No, što čini pelet toliko privlačnim? Pa, odgovor je u njihovoj izradi i sastavu.

Peleti su izrađeni od otpadne piljevine, često kombinirajući meko i tvrdo drvo u određenim omjerima. Ovaj proces omogućuje da se svaka piljevina iskoristi na najučinkovitiji način, čineći pelete ekološki prihvatljivim i održivim izvorom energije.

Ali tu nije kraj priči! Kada je riječ o izboru drveta za proizvodnju peleta, preferira se jezgra debla, s minimalnim udjelom kore. Zašto? Jer kora sadržava veću količinu vlage i nečistoća, što može negativno utjecati na kvalitetu peleta i stvaranje naslaga tijekom sagorijevanja.

Mitella, vaš stručnjak za klimatizaciju, peći, montažu i servis, stoji vam na raspolaganju kako biste pronašli idealno rješenje za vaš dom. Naša vrhunska usluga jamči udobnost i kvalitetu, a peći na pelete mogu biti pravi odgovor na vaše potrebe za grijanjem.

Kada je u pitanju ekonomičnost, važno je spomenuti i energetsku učinkovitost peći na pelete.

Zamislite uživanje u toplini vašeg doma uz minimalan utjecaj na okoliš i maksimalnu uštedu na računima za energiju. S Mitellom, to je moguće.

Pružamo vrhunsku uslugu i udobnost za vaš dom.

Kliknite za kvalitetu – kliknite na Mitellu!